Ideális jelöltünk

Olyan munkatársakat keresünk, akik hisznek magukban, ambiciózusak karrierterveik megvalósításában; tehetségeket, akik vágynak arra, hogy létrehozzanak valami újat és szenvedélyesen elkötelezettek az újító környezetben való működés mellett.

Csapatmunka: csapatjátékosokra van szükségünk, akik szívesen dolgoznak együtt kollégákkal, partnerekkel és másokkal annak érdekében, hogy pozitív hatással legyenek az üzleti eredményre. Hatékonyan kommunikálsz, hajlandó vagy tanulni másoktól, alkalmazkodni egy új munkakörnyezethez, csakúgy, mint megosztani az információkat, a tudásodat és tapasztalatodat másokkal. Olyan munkatársakat keresünk, akik összetett és kihívó feladatok stratégiai tervezésében és azok megvalósításában is aktívan részt vállalnak. Munkatársakat, akik mind saját maguk számára, mind a szervezet számára világos célokat tudnak kitűzni és azokat elkötelezetten és energikusan végrehajtani.

Piacismeret: ideális jelöltünk kiváló piaci érzékkel bír, ismeri az ügyfelet, a versenytársakat, a szabályozói közeget és azt, hogy hogyan kezelje őket. A támogató területek leendő munkatársai stabil szakmai alapokkal, és a területükön szakértői háttérrel rendelkező tehetségek, akik készek fejlődni és karriert építeni. A Sberbank hisz az innovációban és olyan emberekre van szüksége, akik jó ítélőképességgel rendelkeznek arra vonatkozóan, hogy az új ötletek és javaslatok közül melyik működik majd a jövőben és lehet a fejlődés motorja.

Nemzetköziség: tekintettel arra, hogy nemzetközi környezetben dolgozunk, és tervünk a jövőben is a további növekedés, képesnek kell lenned különböző, régiós szervezetekben és üzleti kultúrákban is jól teljesíteni. A sokféleség nagyon fontos, és a nemzetközi környezetre példa, hogy a Bécsi központban a munkanyelv az angol, és a munkatársak több mint fele nemzetközi háttérrel rendelkezik.

Te vagy az a tehetség, akit keresünk? Akkor meg kell ismernünk egymást! Jelentkezz álláshirdetéseink egyikére és építsd karriered a Sberbanknál!