Sberbank Telebank
+36 1 557 5859

Légy a csapatunk tagja

Eldöntötted, hogy a Sberbanknál építed a karriered, de kérdés, hogy akkor most hogyan tovább?
Az alábbiakban röviden összefoglaljuk, hogyan tudsz jelentkezni hozzánk, melyek a következő lépések ahhoz, hogy a csapatunk tagja legyél.
HR csapatunk néhány hasznos tippet is összegyűjtött neked.

1Keress a lehetőségek között
Fejlődő, növekvő szervezet vagyunk, így számos lehetőséget tudunk biztosítani a szakmai tapasztalattal rendelkező munkavállalóknak és a tehetséges pályakezdőknek is, akik velünk képzelik el karrierjük első lépéseit. Köszönjük érdeklődésed, aktuális munkalehetőségeinket bankunk álláslehetőségek oldalán találod.

2Jelentkezz online
A jelentkezéseket a Bank Karrier portálján történő regisztráció után az adataid feltöltésével és/vagy önéletrajzod, motivációs leveled csatolásával teheted meg. Amennyiben már regisztrált felhasználónk vagy, email címed és jelszavaddal megadásával lépj be személyes oldaladra. Kérjük „élő” aktív email címmel regisztrálj, mert a későbbiekben ezen az email címen kommunikálunk majd veled. Az online jelentkezés maga néhány percet vesz igénybe. Az alapvető személyes adataid megadása, önéletrajzod és motivációs leveled feltöltése után jelentkezhetsz az elképzeléseidnek leginkább megfelelő álláshirdetésünkre.
A jelentkezést követően automatikus válaszlevelet küldünk, és regisztráljuk a pályázatokat. Személyes adataid, elérhetőségeid bejelentkezés után bármikor módosíthatod.

3Kiválasztás folyamata
A jelentkezési határidő leteltével összesítjük, majd a hirdetésben felsorolt elvárásoknak megfelelően előszűrjük a beérkezett önéletrajzokat. Az előszűrt pályázati anyagokat az érintett szakterülettel is véleményeztetjük, és ezután hozzuk meg azt a döntést, hogy kikkel szeretnénk személyesen is találkozni. Az elvárásokhoz leginkább illeszkedő jelentkezőkkel az önéletrajzukban megadott elérhetőségen (elsősorban telefonszám) vesszük fel a kapcsolatot interjú időpont egyeztetése érdekében. Az interjú típusa és az interjúkörök száma változhat, ez függ a pozíció felelősségi körétől. Az interjúkon a HR-es kollégáink egyikével és/vagy az adott területért felelős szakmai vezetővel találkozhatsz. Az előszűrésen megfelelt jelentkezők az alábbi kiválasztási eszközeinkkel, módszereinkkel találkozhatnak:

  • Telefonos interjú (meghatározott pozícióknál)
  • HR és szakmai interjú (minden pozíciónál)
  • Tesztek (meghatározott pozícióknál)

4Értékelő központ (AC)
Bizonyos munkaköröknél a kiválasztási folyamat részét képezheti értékelő központ (Assessment Center).

1Az állásajánlat
Gratulálunk! Sikeresen szerepeltél a kiválasztási folyamatban, így állásajánlatot teszünk neked. HR-es kollégánk telefonon veszi fel veled a kapcsolatot, amelynek során időpontot egyeztetünk, hogy a kiválasztási folyamat lezárásaként írásos ajánlatot adjunk.
Azokat a jelölteket, akik részt vettek kiválasztási folyamatunkban (telefonos/személyes interjú, AC), de nem kerültek kiválasztásra, lemondó levélben értesítjük.
Azon jelölteknek, akikkel a pályázatok előszűrését követően a kiválasztási folyamatban nem tudunk továbbhaladni a kiválasztási folyamat lezárásakor, e-mailben értesítést küldünk, önéletrajzukat adatbázisunkban egy évig megőrizzük, és ha találunk számukra megfelelő lehetőséget, felvesszük velük a kapcsolatot.

1Beléptetés, beillesztés
Az első munkanapon a beléptetési folyamat meghatározott lépésein kell részt venni melyekről a HR-es kolléga az ajánlat átadásakor részletesen szóban és írásban is tájékoztat. HR-es kollégáink az ajánlatadástól egészen a belépés napjáig segítséget nyújtanak az újonnan belépő kollégáknak.
Belépést követően minden új munkatársunk részt vesz a Sberbank orientációs napján, ahol megismerkedik a bank működésével, ezt követően pedig a szakterületi közvetlen vezető irányításával gondoskodik az új kolléga betanításáról.