Sberbank Telebank
+36 1 557 5859

Teljesítménymenedzsment

Képzelj el egy olyan munkakörnyezetet, amit a rendszeres visszajelzés és párbeszéd jellemez, ahol világos célkitűzéseid vannak, ahol kompetenciákat értékelünk és fejlesztünk, ahol csakúgy, mint az azonnali szükségleteidnek, úgy a jövőbeni karriertörekvéseidnek is megfelelő fejlesztési tervek elkészítésére és megvalósítására van lehetőség.

A Sberbank Magyarországnál hiszünk abban, hogy a megfelelően kivitelezett teljesítményértékelés bankunk sikeres működésének egyik kulcseleme, valamint a szervezeti kultúra formálásának kiemelten fontos tényezője. A teljesítményértékelés pozitív hatásai akkor érhetőek el és őrizhetőek meg, ha a benne rejtő pozitív szándékot szervezetünk tagjai nagy arányban megértik és akár értékelőként vagy értékeltként élni tudnak a teljesítményértékelő megbeszélésben rejlő lehetőségekkel.

Kiemelt célunk, hogy a bankunk dolgozói olyan közös jövőkép és célkitűzések mentén végezzék munkájukat, amelyek összhangban vannak a bank stratégiájával és megteremtik elkötelezettségüket.

A teljesítménymenedzsment bankunk minden munkavállalójára kiterjed, amely magában foglalja a célkitűzéseket, a visszajelzéseket értékelő és értékelt között, a kompetencia felméréseket, a világosan meghatározott egyéni fejlődési terveket valamint az értékelések átláthatóságát.

A teljesítményértékelés dolgozóink objektív és szubjektív értékelése, amelynek célja az általuk különböző területeken nyújtott teljesítmény felmérése. Annak érdekében, hogy az értékelések során a szubjektivitás minél kisebb szerepet játsszon, kiemelten fontos az értékelési kritériumok előzetes meghatározása és ismertetése.